Annulatie bij Groezrock

Rotting Out heeft hun geplande optreden op Groezrock geannuleerd omwille van gezondheidsredenen. De groep wordt vervangen door de Canadese melodische hardcoreband Liferuiner. Groezrock voorziet eveneens een vierde editie van de Groezrock Acoustic Punk Meeting.

De Groezrock Acoustic Punk Meeting gaat van start aan de vooravond van het festival. Op donderdag 1 mei om 22u speelt de eerste band zijn akoestische set aan de BBQ area op de camping. Aan de optredens komen noch PA, noch versterkers te pas. Iedereen krijgt de kans om enkele nummers te spelen, al heeft de organisatie alvast enkele deelnemende bands achter de hand waaronder The Smith Street Band (AUS), Tragical History Tour (SCO), Sweet Empire (NL), Ducking Punches (UK), Steve Allen (Wreck the Place, UK), The Roughneck Riot (UK) en talrijke anderen.

Groezrock vindt plaats op 2 en 3 mei met o.a. Ignite, NoFx, BoySetsFire, Everlast, Wisdom In Chains, The Offspring, The Hives en New Found Glory. Alle info: www.groezrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie + 18 =