Wallace Vanborn in de studio met Alain Johannes

De Gentse stonerrockers van Wallace Vanborn duiken in maart en april in LA de studio in met Alain Johannes voor de opnames van hun nieuwe plaat. Dat heeft frontman Ian Clement aangekondigd in Select op Studio Brussel.

Alain Johannes is vooral bekend door zijn samenwerking met Queens Of The Stone Age en als live lid van supergroep Them Crooked Vultures. Tussen 2005 en 2007 was hij zelfs volwaardig lid van de hyperpopulaire band van Josh Homme en ging hij mee op tour in 2005. Maar sinds 2000 was Johannes eigenlijk al afwisselend geluidstechnicus, co-producer en sessiemuzikant bij Queens Of The Stone Age Johannes werkte ook onder meer samen met Chris Cornell, Arctic Monkeys en Mark Lanegan. “Ik heb zin om echt een vieze, vette, vunzige, vuile rockplaat te maken”, verklapte Clement ook nog aan Kirsten Lemaire. Met een Alain Johannes als producer kan dat niet anders dan muzikaal beukwerk opleveren. De nieuwe plaat van Wallace Vanborn zal pas na de zomer van dit jaar het daglicht zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zestien − 13 =