Ian Clement :: Hardly

Ian Clement is terug met een gloednieuw solonummer. Het is een prachtige, ingetogen opwarmer voor zijn tweede soloplaat die op 22 februari zal verschijnen.

De frontman van Wallace Vanborn bracht in 2013 het schromelijk onderschatte Drawing Daggers uit. “zo warm als een knetterend haardvuur, rustgevend als een bergriviertje maar toch zo duister als de nacht”, schreven we daar toen over. De eerste single van zijn opvolger is echter nog soberder, en laat de wall of sound van aanstekelijke riffs en beukende drums van Wallace Vanborn nog verder achter zich. “Hardly” is een emotioneel en goudeerlijk nummer dat extra in de verf wordt gezet met een prachtigclip van Anton Coene. “Hardly” gaat over opgroeien en het kind in jezelf achterlaten om man te worden. Ook de plaat, See Me In Synchronicity, is zeer persoonlijk geworden en zal verschijnen via Dox Records.

In november trekt Clement door Nederland met Intergalactic Lovers en Marc O’Reilly. Hopelijk volgen er nu ook snel Belgische data.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × 5 =