Fuck Buttons, Julio Bashmore en meer naar Dour Festival

Ook Dour Festival stuurt vandaag een blijde boodschap de wijde wereld in. Het Waalse festival bevestigt vandaag een twaalftal nieuwe namen voor zijn komende editie. Onder meer Fuck Buttons, Madball en Julio Bashmore geven present.

Fuck Buttons, Madball, Sidilarsen, Machinedrum (dj set), Pional (live), John Talabon (dj set), Julio Bashmore, Shadow Child, Stwo, DJ Hazard, Wilkinson feat. MC Ad-Apt en Igorrr voegen zich bij de reeds eerder bevestigde namen zoals Phoenix, Girls In Hawaii, 65daysofstatic, Connan Mockasin en Intergalactic Lovers voor de 26ste editie van Dour Festival. Daarmee krijgt de affiche opnieuw meer kleur.

Dour Festival is er volgend jaar van 17 t/m 20 juli. Alle info: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een + 2 =