Best Kept Secret pakt wederom sterk uit

Eerder vandaag heeft het Nederlandse Best Kept Secret festival wederom sterk uitgepakt met een nieuwe lichting van 22 namen. Klinkende namen zijn onder meer Interpol, Franz Ferdinand en Babyshambles.

Best Kept Secret is nog maar aan zijn tweede editie toe maar kan toch al enkele zeer mooie kaarten voorleggen. Met als jongste toevoegingen kleppers als Interpol, Franz Ferdinand, Babyshambles en Mogwai verstevigt de organisatie alvast zijn positie op de Nederlandse festivalmarkt. Voeg naar nog aanstormend talent in de vorm van o.a. George Ezra, Chvrches, Traams, Girl Band en Pink Mountaintops aan toe en je krijgt een erg gesmaakte mix. Alles samen voegt BKS vandaag liefst 22 namen toe aan zijn affiche. Zakken ook af naar Hilvarenbeek: Jaako Einu Kalevi, Maydien, Oddisee, Radkey, Daryll-Ann, Childhood, Warm Soda, Pional, Larry Gus, Nils Frahm, Elephant Stone, School Is Cool en The Wytches.

Best Kept Secret vindt plaats van 20 t/m 22 juni met eerder bevestigde namen zoals Elbow, Pixies, Belle & Sebastian en Circa Waves. Alle info: www.bestkeptsecret.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × 4 =