Admiral Freebee is een oplichter

The Great Scam; dat wordt de titel van de nieuwe, vijfde plaat van Admiral Freebee. En waar deze grote oplichting dan wel is opgenomen? In Amerika, natuurlijk. Na eerste single “Nothing Else To Do” kunt u hieronder nu ook naar albumtrack “I Don’t Want To Feel Good” luisteren.

Het is lang stil geweest rond Admiral Freebee. Vier jaar is het ondertussen geleden dat The Honey And The Knife uitkwam, en nadat de tour rond die plaat afliep, waren er enkel schaarse solo-optredens. Op 28 februari komt dan toch een opvolger uit met The Great Scam, waarvoor Tom Van Laeren naar de Water Music Studios in New Jersey trok, en John Agnello (Kurt Vile, Sonic Youth, Dinosaur Jr.,…) achter de knoppen plaatsnam. Ex-Sonic Youthdrummer Steve Shelley stond dan weer in voor de drums. Hoe dat allemaal klinkt hoort u onder andere in “I Don’t Want To Feel Good”.

Admiral Freebee presenteert The Great Scam op 13 maart in de AB in Brussel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twintig + zeven =