The Rott Childs brengen hommage aan Florent Pevee

The Rott Childs hebben op hun manier een hommage gebracht aan de betreurde Florent Pevee met “We Were Sleeping”, een heerlijk absurde song gebaseerd op een interview met een bijzonder energieke Jamaicaanse vrouw. Geen beter eerbetoon denkbaar dan onderstaand nummer.

Het grappige Engels van de vrouw wordt op een schitterende, Zappa-esque wijze vermengd met hyperkinetische drums, tempowisselingen om u tegen te zeggen en verwrongen gitaarnoten, en laten ons met de mond vol verbazing achter. Diezelfde indruk lieten (en laten) de optredens van The Rott Childs en Kabul Golf Club, de bands waarin de eind november tragisch overleden muzikant speelde, ons (nog altijd) na. Op Youtube kan je links naar het nummer met of zonder stemmen vinden. Hier staat het alvast op repeat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × 2 =