Frontman Kabul Golf Club overleden na tragisch ongeval

Florent Pevee, frontman van Kabul Golf Club en bassist van The Rott Chils, is vrijdag om het leven is gekomen bij een tragisch verkeersongeval in Hasselt. Hij werd amper 22.

Pevee stond in de noise rockwereld bekend als de frontman van Kabul Golf Club, die een van de opvallendste debuten in het genre van de laatste jaren afleverde. En dat was voor een groot deel de verdienste van deze jonge, fantastische muzikant. Bij The Rott Childs, waar hij werd omringd door ervaren rotten, stak hij eveneens het vuur aan het lont; nog een bewijs van zijn groot muzikaal talent. Ook live toonde hij zich een intense en imposante verschijning. Met Kabul Golf Club zorgde hij voor opmerkelijke passages in De Nijdrop in Opwijk en De Casino in Sint-Niklaas, en recentelijk met The Rott Childs in de Charlatan. Plannen voor nieuwe muziek met Kabul Golf Club waren de laatste maanden stilaan beginnen rijpen en de groep zou volgend jaar de studio intrekken voor een nieuwe plaat. Ondanks zijn piepjonge leeftijd heeft Pevee een blijvende muzikale indruk achtergelaten op de Belgische noise scene.

Wat ons echter vooral zal bijblijven aan Florent Pevee was zijn gevoel voor humor en vriendelijkheid. Ondanks zijn muzikaal palmares, bleef hij bescheiden. Hij leefde voor muziek, en studeerde dat ook aan de Provinciale Hogeschool Limburg. Florent heeft ons veel te vroeg verlaten. Onze gedachten zijn bij zijn bandmaten, vrienden en familie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × 3 =