Eerste namen Ieperfest bekend

Mogen het iets meer gitaren zijn? Dan is Ieperfest the place to be tussen 8 en 10 augustus 2014, wanneer het hardcore-festival aan zijn 22ste editie toe is. Met Conflict, Converge, Maroon, The Real McKenzies, SNFU en ontelbaar veel andere namen is het weer spek naar de bek van al wie ‘t genre lief is.

Alles samen lost Ieperfest vandaag zo’n 30 namen. In alfabetische volgorde zijn dat Antisect, Authority Zero, Bent Life, Blacklisted, Conflict, Conqueror, Converge, D.O.A., Extreme Noise Terror, Gorguts, Havok, Jesu, Link, Maroon, Misery Index, Murphy’s Law, Night Birds, Pushed Too Far, Pyrexia, The Real McKenzies, Redemption Denied, Repulsion, SNFU, Steel Nation, Subzero, Sunpower, Surge Of Fury, Test Of Time en Zero Boys.

Alle info: www.ieperfest.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

18 − vier =