Dunk! Festival viert 10de verjaardag met kleppers

Postrock liefhebbers zijn tussen 18 en 20 april opnieuw welkom in Zottegem voor een nieuwe editie van Dunk! Festival, op een nieuwe locatie weliswaar. Het festival brengt vandaag in al zijn enthousiasme 23 namen naar buiten voor zijn 10de verjaardag, waaronder God Is An Astronaut, MOTEK, Sleepmakeswaves en EF.

Enkele maanden geleden riep de festivalorganisatie op wenslijstjes in te sturen voor de programmatie van Dunk! Festival 2014. Alle bands uit de top 10 die daaruit voortvloeiden, werden gecontacteerd, doch konden helaas niet bevestigd worden. Toch slaagt het festival er opnieuw in om een oerdegelijk programma samen te stellen. Van 18 t/m 20 april verwelkomt Dunk! Festival alvast Alright The Captain, Zero Absolu, Steak Number Eight, Alias Empire, Exxasens, Arms And Sleepers, God Is An Astronaut, Indignu, Syberia, UpCDownC, MOTEK, The Seven Mile Journey, Industroika, Sleepmakeswaves, Lymbyc Systym, Le Seul Elément, Lost In Kiev, Kerretta, Aesthesys, The Best Pessimist, This Quiet Army, EF en Nadja. De affiche wordt snel vervolledigd.

Alle info: www.dunkfestival.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien − drie =