Phoenix eerste grote naam op Dour Festival

In 2014 snijdt Dour Festival een nieuwe kwarteeuw aan, immer in de geest van ontdekkingen en ontmoetingen. Deze feestelijke editie wordt opgeluisterd met fijne namen zoals Phoenix, Boys Noize en Girls In Hawaii. De ticketprijs blijft meer dan democratisch voor een festival van deze omvang.

Phoenix werd vandaag aangekondigd als eerste grote naam voor het festival. Sinds hun komst op Dour in 2001, heeft de groep een opmerkelijk parcours afgelegd, inclusief spelen op de grootste festivals ter wereld. Ze zullen de Last Arena afsluiten op dinsdag 20 juli. Op die dag krijgen ze het gezelschap van een andere grote naam: Boys Noize komt exclusief zijn nieuwe show voorstellen.

De derde groep die zijn komst naar Dour bevestigt, is niemand minder dan Girls in Hawaii. Zijn presenteren hun geweldige nieuwe album Everest. Verder zullen ook LFO en King Khan & The Shrines van de partij zijn.

Early Bird tickets zijn sinds deze middag te koop. Vroege vogels kunnen nog tot 1 januari 15 euro voordeel doen op een combiticket.

Dour Festival is er volgend jaar van 17 t/m 20 juli. Alle info: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf + 14 =