Sfinks Mixed Festival bevestigt Ky-Mani Marley, CPeX en meer

Sfinks brengt al jaren bijzondere muziek uit de hele wereld naar het Antwerpse Boechout, maar het Westen werd telkens schromelijk over het hoofd gezien. Daar wordt dit jaar eindelijk komaf mee gemaakt. Met nieuwe namen als Ky-Mani Marley en de Clement Peerens eXplosition, slaat het festival een nieuwe weg in.

Vandaag kondigt Sfinks aan dat onder andere Ky-Mani Marley, Clement Peerens eXplosition, Coely en Che Sudaka zullen optreden op het vierdaags gratis festival eind juli. Eerder maakte het festival al bekend het over een andere boeg te gooien. Zo werd onder andere een extra dag toegevoegd en is het gehele festival gratis. 

Sfinks Mixed Festival vindt plaats tussen 25 en 28 juli. Alle info: www.sfinks.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

9 − 2 =