Dour Festival vult programma verder aan

Het programma van de 25e editie van het Dour Festival is reeds behoorlijk gevuld, met 120 van de 200 namen onthuld. Na drie weken van stilte, paaseiren, ongeduld en gissen, kunnen de organisatoren jullie niet langer laten sudderen! Vandaag vervolgen ze hun weg met 24 nieuwe bevestigingen, in alle stijlen, voor alle smaken.

Alle nieuwe namen in alfabetische volgorde:

Adept, And So I Watch You From Afar, Ben Pearce, Biohazard, Buster Shuffle, Charles Bradley & His Extraordinaires, Criolo, Dagoba, Dark Star, DJ Shadow, DJ Yoda, ERM & Lee Scratch Perry, ETHS, Four Tet, Half Moon Run, J.C. Satàn, Joy Orbison, Kate Nash, Rusko, Skarbone 14, Suuns, The Skints, Toots & The Maytals, Venetian Snares.

Dour Festival vindt plaats van 18 t/m 21 juli. Info en tickets: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

19 + zeventien =