Eerste namen voor Marktrock Leuven en Marktrock Bilzen

Marktrock maakt zich klaar voor een nieuwe editie. In Leuven wordt het festival voor de 31ste keer opgezet, muziekstad Bilzen debuteert. Voor beide locaties werden vandaag de eerste namen prijsgegeven.

Voor Marktrock Leuven (9-10-11 augustus) werden alvast Bart Peeters, Les Truttes, Buscemi en The Happy bevestigd. In Bilzen zie je Praga Khan, A Brand, Merdan Taplak en Regi als eerste namen op de affiche verschijnen. Marktrock is voor beide locaties gratis toegankelijk.

In Leuven komt het festival ook met twee gloednieuwe initiatieven: Het “Marktrock Standendorp”, waar organisaties en verenigingen van in en buiten Leuven de kans krijgen om actief mee te werken aan het festival. En de “Marktrock Tweedehands Muziekmarkt”.

Alle info: www.marktrock.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee + 2 =