Dour Festival laat Dour Express rijden vanuit Nederland

Nederlandse festivalgangers die naar Dour Festival afzakken, kunnen dit jaar met de Dour Express naar Belgiƫ sporen. Met dat initiatief willen de organisatoren inspelen op de groeiende populariteit van het festival in Nederland.

De voorbije jaren won Dour Festival behoorlijk wat aan bekendheid in Nederland. “Meer dan 10% van onze bezoekers komt uit Nederland”, weet persverantwoordelijke Marc Steens. “De meeste daarvan kiezen voor de eigen auto, maar de voorbije jaren reden er toch al een aantal bussen vanuit Nederland. We willen het de mensen nog gemakkelijker maken en leggen dus nu een heuse partytrein in vanuit Nederland, in samenwerking met Festival.travel, de organisatie die al een aantal jaren treinen inlegt naar Sziget en het Exit Festival.”

De trein is dan ook voorzien van alle mogelijke feestuitrusting: dj’s, licht & geluid, dranktogen, cocktailbar, ā€¦ “Zo kan de festivalervaring al beginnen op de trein zelf”, zegt Steens. “We willen dat de festivalgangers onbekommerd kunnen genieten. Wij brengen hen veilig naar het festivalterrein en weer terug. Het zal hen aan niets ontbreken om er een onvergetelijke reis van te maken. Ook vanuit ecologisch standpunt valt een treinreis alleen maar toe te juichen. We broeden dan ook nog op een verrassing voor festivalgangers die met de trein komen.”

Festivalgangers kunnen samen met hun vrienden en vriendinnen een coupƩ reserveren. Een ticket voor de reis heen en terug kost 99 euro. De heenreis staat gepland voor woensdag 17 juli, de terugreis op maandag 22 juli. Zo zijn alle festivalgangers tijdig ter plaatse en kunnen ze het feest helemaal meemaken.

Treintickets kun je enkel online bestellen via dourfestival.be/dourexpress

recent

Roncha :: Fleecedekentje Thuglife

Berichtje aan alle rappers van Belgiƫ: goed bezig. Onze...

The Gentlemen – Seizoen 1

De serie The Gentlemen was een paar jaar geleden...

Louise van den Heuvel :: Sonic Hug

Op Sonic Hug neemt Louise van den Heuvel de...

Adania Shibli :: Een klein detail

Deining op de Frankfurter Buchmesse afgelopen editie. Kort voor...

Maria Montessori

Tegelijk een feminist Ć©n een moeder zijn was geen...

verwant

Dour 2013 :: Een feestje voor vijfentwintig jaar alternatieve hoogmis

Vijfentwintig jaar geleden vond de eerste editie van Dour...

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in