Helft Girls houdt het voor bekeken

Het zou iets te voorbarig zijn om te zeggen dat Girls het helemaal voor bekeken houdt want tot nader order blijft het stil rond Girls-helft Chet ‘JR’ White, nadat zijn kompaan Christopher Owens in een reeks tweets bekend maakte dat hij de band verlaat.

De Girls-frontman verrasste de wereld vandaag met de woorden “Ik verlaat Girls. Om persoonlijke redenen”. Blijkbaar speelde Owens, die al jaren kampt met een wederkerende drugsverslaving, al langer met het idee om zijn gitaar aan de haak te hangen en heeft hij nu eindelijke de knoop kunnen doorhakken. Voorlopig lost hij niet meer informatie omtrent zijn vertrek en wil de tijd nemen om dingen op een rijtje te zetten alvorens meer tekst en uitleg te geven. Wel kon hij de horde teleurgestelde fans verzekeren dat hij muziek zal blijven maken en opnemen in de toekomst.

Het ging het duo nochtans voor de wind, hun beide albums Father, Son, Holy Ghost (2011) en het in 2009 verschenen Album werden alom de hemel in geprezen, alsook hun live performances. Maar ondanks de liefde van hun gestaag groeiende publiek kon het liedje volgens Owens toch niet blijven duren..

Producer en bassist Chet ‘JR’ White blijft multimediagewijs nog even in stilte gehuld en zo blijft dus ook het voortbestaan van Girls in het ongewisse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

13 + tien =