Blur streamt nieuw werk via twitter

Blur is terug bij elkaar en zoekt aandacht voor haar nieuw werk via het aandachtszoekerskanaal bij uitstek: Twitter. Op 2 juli (de maandag na Werchter dus) zal de band 2 songs laten horen via een live videostream op twitter.

De band zal “Under The Westway” and “The Puritan” live spelen vanop een geheime locatie en we zullen het allemaal kunnen volgen via @blurofficial Het eerste nummer om 19:15, het tweede een uur later. Daartussen is er ruimte voor een interview. Beide nummers werden speciaal geschreven voor het uitverkochte optreden in Hyde park op 12 augustus.

Na de twitter-show zullen beide nummers beschikbaar zijn als een downloadsingle. Een vinyl-versie zal later gereleased worden door Parlophone records.

De zorgvuldig opgebouwde hype moet natuurlijk ook de aandacht vestigen op 21 de carrière overspannende box die op 30 juli uitgebracht wordt. Die zal de 7 studio albums van de band bevatten en een hoop onuitgegeven materiaal op cd, dvd en 7″ dat je alles tezamen nog eens een extra vijf uur luister- en kijkplezier zal bezorgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × vier =