Programma voor AFF is vrijwel volledig

Met de aankondiging van de laatste negen namen, heeft Absolutely Free Festival zijn programma zo goed als volledig klaar. Het gratis festival gaat door op 3 en 4 augustus in de C-Mine in Genk.

Bij AFF krijgt u gratis en voor niks een pak boeiende en beloftevolle artiesten. Op het lijstje van nieuwe aankondigingen staan onder andere Dans Dans, Oh Burgundy en The Dukes. Dans Dans is een trio bestaande uit Bert Dockx, Fred Jacques Lyenn en Steven Cassiers, dat eerder dit jaar een geweldige psychedelische rockplaat uitbracht. Bij Oh Burgundy vermelden we graag Perfume Genius en Elliott Smith als relevante artiesten. Liefhebbers van Britse indierock kunnen dan weer terecht bij The Dukes.

Andere namen op het programma zijn Pomrad, Elephants Elephants, Cashmere, Fungus, The Plumps en The Guru Guru. Eerder maakte de organisatie ook al bekend dat onder andere Wolf People, Get Cape Wear Cape Fly, The Bony King of Nowhere, Fence, Ian Pooley en Lefto komen optreden. Nog niet overtuigd? Neem dan een kijkje op de website en ontdek dat kwaliteit en gratis perfect samen gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × vier =