Genk on Stage luidt de zomer in

2012 is een feestjaar voor Genk on Stage, het driedaags festival, vult al tien jaar de binnenstad van Genk met vier muziekpodia en twee sfeerstraten. En ter ere van de feesteditie wist de organisatie ditmaal die podia te bevolken met het kruim van de nationale en internationale muziekwereld

De Headlinerstage zal vanaf volgende week vrijdag 22 juni tot en met 24 juni onderdak bieden aan onder andere Milow, Hooverphonic with Orchestra, Suzanne Vega, Tricky, Daan en Das Pop. Voor diegene die liever de benen losgooit voorziet het Factor J-podium vrijdagavond beats van Ed&Kim, Murdock en Adam F. De dagen erna verandert het podium dan van muzikale richting met een mix tussen rock, rap, hiphop door School is Cool, Hong Kong Dong, Marco Z, Tricky en The Kyteman Orchestra te laten optreden. Zaterdag en zondag krijgt het Factor J podium overigens nog een broertje: Factor J². Daar is er plaats voor onder ander Geppetto & The Whales, Ansatz der Maschine, Kraantje Pappie en Isbells.

In de straten naast de podia kan u niet alleen terecht om de honger te stillen, maar kan u ook lokaal talent aan het werk zien in een intiemere sfeer. Niet minder dan 25 Genkse live-acts staan geprogrammeerd om het hele weekend op te luisteren. En ook de allerkleinste kunnen hun hartje ophalen tijdens Genk on Stage. Op zaterdagmiddag mogen ze hun feestneuzen opzetten voor Kapitein Winokio FEEST!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × twee =