Single met Rudeboy voorloper op EP Drums Are For Parades

“Virgin Powder Part I” is de single die vooruitgeschoven wordt van de EP IMPERIVM, het nieuwste wapenfeit van het Gentse Drums Are For Parades. Niemand minder dan Silver Surfering Rudeboy (Urban Dance Squad, Junkie XL) nam de vocalen voor zijn rekening.

We riepen het begin dit jaar al, Drums Are For Parades ging samenwerken met de AB om dan rond deze tijd met een eigenzinnige EP af te komen. Dat is niet helemaal gelukt, maar een eerste single is er wel al uit de hoge hoed getoverd. “Virgin Powder Part I”, is een track uit een drieluik met Rudeboy achter de microfoon. Andere samenwerkingen die op de EP IMPERIVM zullen staan zijn onder andere met Jasper Steverlinck (Arid), Chris Goss (Masters Of Reality), Younes Faltakh (The Hickey Underworld) en Papillon van The Subs.

IMPERIVM komt in april 2012 uit, “Virgin Powder Part I” kan nu gedownload worden van iTunes. 18 december staat het drietal samen met Steak#8 en Diablo Blvd. op de planken van de AB in Brussel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negen − drie =