Sing-A-Long met Ólafur Arnalds

Normaliter staat Ólafur Arnalds met zo’n zes mensen op het podium, maar in juli op het Boomtown festival wordt het even helemaal anders. De IJslandse componist gaat solo de boer op en heeft U daarbij nodig.

Het idee ontstond bij een Q&A na een optreden in een Amerikaans college. De verbondenheid die Arnalds daar voelde met zijn publiek maakte dat hij meteen weer wilde creëren. Hij gaf eerder ook al aan in interviews dat de interactie met zijn fans zeer belangrijk voor hem is en ook weer inspireert. Nu is dus uw kans om samen met Ólafur zijn solo shows samen te stellen, zo kunt U suggesties doorgeven op zijn site, maar kan het ook zijn dat hij U tijdens het optreden vraagt te klappen of zelfs een stukje te zingen zodat hij dat dan weer ter plekke in de show verwerkt -de techniek staat immers voor niets-.

De volledige uitleg kunt U hier bekijken:

An evening with Ólafur Arnalds – Introduction from Ólafur Arnalds on Vimeo.

Afspraak 20, 21 en 22 juli op het Boomtown festival in Gent. Het is alleen te hopen dat hij na afloop niet “you’re the quietest audience I’ve ever seen” hoeft te herhalen zoals op zijn doortocht tijdens Autumn Falls.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 + 20 =