John Cale, Gabriel Rios en True Romance op M-idzomer

Vorig jaar werd voor de eerste maal kunstenfestival M-idzomer gehouden in Leuven, een samenwerkingsverband tussen Het Depot, 30CC en M. Deze editie wordt het concept (muziek/performance/woord/dans/tentoonstellingen en comedy) verder uitgewerkt met onder andere John Cale, Gabriel Rios, Eva Mouton & Arne Van Petegem (True Romance) en Kamagurka.

Van 28 tot en met 31 juli zijn zowel binnen als rondom het M Museum allerlei optredens en tentoonstellingen te zien. Zo is de hoofdact op de openingsdag, de inmiddels tot ridder geslagen John Cale, maken Eva Mouton & Arne van Petegem eenmalig audio-visuele portretten van de vijf meest legendarische filmkoppels (begin maar vast te raden wie dat zullen zijn) en zijn Who makes paintings, anyway? alle vier de dagen te zien met een dansguerilla.

Andere bands die zullen aantreden in de binnentuin zijn: Nicola Conte Jazz Combo, Lady Linn & Her Magnificent Seven, Gabriel Rios en Quantic and his Combo Bárbaro. Comedy is er van Kamagurka, Thomas Smith, MC Bas Birker, Bart Cannaerts en Lies Lefever. Wie meer van de woordkunsten is kan terecht bij een heuse poetry slam en als U even genoeg heeft van alle poespas (en hopelijk de hitte) rondom M dan kunt U binnen terecht bij de vijf tentoonstellingen die in het museum zelf te zien zijn.

Kaarten kosten €20 in de voorverkoop, een early bird combi ticket voor de vier dagen is 70 euro.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee + 11 =