dEUS toegevoegd aan affiche Les Nuits Botanique

De zomer komt met rappe schreden dichterbij en bijgevolg raken de affiches van de diverse festivals aardig vol. Tijd dat we bij goddeau eens met een overzicht komen wie waar en wanneer staat, zodat U al aan het passen en meten kunt slaan in een overvol festivalschema. Laatste wapenfeit; dEUS werd vandaag toegevoegd aan Les Nuits Botanique, voor hun vooralsnog enige concert op Belgische bodem.

De band uit Antwerpen die afgelopen maand de nieuwe plaat Keep You Close een paar maanden uitstelde, start eind mei wel alvast met een Europese tour. Enige datum in Belgie, 23 mei in de Chapiteau tijdens Les Nuits Botanique.

Het festival dat van 10 tot 29 mei weer rondom de Botanique in Brussel plaatsvindt, kwam de afgelopen weken met nog meer kleppers op de proppen. Zo werden onder meer Sufjan Stevens, Sleepingdog, Animal Collective, Esben and The Witch, Grant Lee Buffalo, Low, The Bony King of Nowhere, Sam Amidon en Wild Beasts bevestigd. Voor uw gemak heeft de organisatie hier een makkelijk schemaatje neergeplant. Haasten voor concerten van Sufjan Stevens, DM Stith, Agnès Obel, Alina Orlova en Few Bits hoeft niet meer, deze concerten zijn volledig uitverkocht.

Keep You Close komt 17 september uit en bevat o.a. gastvocalen van Greg Dulli op twee songs. De voorverkoop voor het dEUS concert begint morgen om 12 uur.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twaalf − 1 =