Sleepingdog op tour met Low

Op uitnodiging van Alan Sparhawk himself zal Sleepingdog het voorprogramma van Low verzorgen tijdens acht optredens in Nederland, België en Groot-Brittannië. Zo staat de band 21 mei op Les Nuits Botanique, 23 mei in de Doornroosje in Nijmegen en 24 mei in de Catherinakerk in Eindhoven.

Na Chantal Acdas intermezzo met True Bypass afgelopen jaar, zijn zij en Adam Bryanbaum Wiltzie inmiddels alweer druk met het nieuwe Sleepingdog album With Our Heads in the Clouds and Our Hearts in the Fields dat 25 april uitkomt. Waarop de band bijgestaan zal worden door Hildur Guðnadóttir op cello en Chester Desmond op viool. Een paar dagen voor deze derde Sleepingdog release zal Acda nog naar de IJslandse hoofdstad Reykjavik vertrekken om er op invitatie van Valgeir Sigurdsson te performen op een labelnight van Bedroom Community.

De tracklist van With Our Heads in the Clouds and Our Hearts in the Fields :

  1. Untitled Ballad of You and Me
  2. It Leaves Us Silent
  3. Polish Love Song
  4. Kitten Plays the Harmony Rocket
  5. He Loved to See the World Through His Camera
  6. From Where It Was
  7. Horse Lullaby
  8. Scary Movie

Vanavond speelt de band (samen met Isbells) een volledig uitverkocht concert ter gelegenheid van de 10e verjaardag van Zealrecords in de Predikherenkerk in Leuven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × vijf =