!!! komt met nieuwe plaat!!!

Strange Weather, Isn’t It? Het is geen vraag van ons aan u, nee, het is de titel van het op 23 augustus te verschijnen nieuwe album van !!! (chk chk chk).

!!! was een jaar of vijf geleden samen met LCD Soundsystem en anderen één van de grondleggers van de dance-punk/punk-funk – of hoe noemen ze het nog allemaal? Doorbraakplaat Louden Up Now werd een klassieker in het genre – herinner u het geweldige “Me And Guliani Down By The Schoolyard” – en in 2007 kwam !!! met het eveneens enthousiast onthaalde Myth Takes op de proppen.

Nu staat de band uit Sacramento er weer met nieuw werk, na een bijzonder turbulente periode. Eind vorig jaar kwam drummer Jerry Fuchs namelijk om het leven toen hij uit een defecte lift probeerde te klimmen en daarbij de liftschacht inviel. Strange Weather, Isn’t It? mag dan ook als een eresaluut aan Fuchs beschouwd worden.

Hoe !!! de aderlating opgevangen heeft zullen we pas deze zomer weten. Dat de band nog steeds in zijn licht komische geest opereert is echter nu al duidelijk. Met “Hello? Is This Thing On?” of “Shitsheissemerde” had de band al een traditie met in het oog springende songtitels en ook op de nieuwe plaat staan er een paar goeikes.

  1. AM/FM
  2. The Most Certain Sure
  3. Wannagain Wannagain
  4. Jamie, My Intentions Are Bass
  5. Steady As The Sidewalk Cracks
  6. Hollow
  7. Jump Back
  8. Even Judas Gave Jesus A Kiss
  9. The Hammer
  10. Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × twee =