Drummer !!! en The Juan MacLean komt om in liftschacht

Gerhardt “Jerry” Fuchs is niet meer. De drummer van onder meer !!! is in de nacht van zaterdag op zondag om het leven gekomen toen hij uit een lift sprong en per ongeluk in de liftschacht viel. Fuchs was 34 jaar jong.

Het spijtige ongeval gebeurde in een oud industrieel pand in de New Yorkse hipsterwijk Williamsburg. Fuchs was er voor een benefietavond. Samen met een vriend nam de drummer een vrachtlift maar die blokkeerde tussen twee verdiepingen. Het tweetal probeerde naar de dichtstbijzijnde verdieping te springen. De vriend slaagde daarin maar Fuchs bleef hangen met zijn jasje en maakte een val van vijf verdiepingen in de liftschacht. Hij werd nog naar het ziekenhuis gebracht maar overleed aan zijn verwondingen.

Fuchs is vooral bekend van zijn bijdrage aan dance-punkgroepen als !!! en The Juan MacLean. Daarnaast speelde hij ook bij postrockformaties Maserati en Turing Machine. Bij gelegenheid werkte hij ook al samen met LCD Soundsystem en MSTRKRFT.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × 1 =