The Roots werkt met Dirty Projectors

The Roots heeft zijn eind juni te verschijnen elfde plaat ambitieus opgevat. Na gastbijdrages van Joanna Newsom en Jim James van My Morning Jacket, hijst de avontuurlijke hiphop-groep nu ook Dirty Projectors aan boord.

How I Got Over, zo zal de nieuwe plaat van The Roots gaan heten en er zullen een heel aantal gasten op te horen zijn. Roots-frontman ?uestlove en co. zijn nooit vies geweest van een verrassende samenwerking meer of minder en zetten die gewoonte op How I Got Over nog eens extra in de verf.

“Workin on 2 interludes at the same time with the ladies of the Dirty Projectors’ twitterde ?uestlove onlangs de wereld in, en helemaal als een verrassing kwam dat nieuws niet. Eind vorig jaar vervoegde The Roots Dirty Projectors immers als eens tijdens een tv-optreden, waarna ?uestlove zich bijzonder enthousiast uitliet over de band die toen volop aan het doorbreken was met zijn plaat Bitte Orca.

How I Get Over verschijnt op 22 juni en hieronder krijgt u al de (voorlopige?) tracklist mee.

  1. Walk Alone
  2. Dear God 2.0 (feat. Jim James)
  3. Radio Daze
  4. Now Or Never
  5. How I Got Over
  6. The Day
  7. Right On (feat. Joanna Newsom)
  8. Doing It Again
  9. The Fire
  10. Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × 5 =