Scarlett Johansson denkt over nieuwe plaat

Scarlett Johansson is één van de meest gevierde actrices van de laatste jaren, maar sinds een aantal jaar combineert ze haar filmwerk met een muzikale carrière. Eerder releaste de blondine al een plaat met Tom Waitscovers, nu wil ze zelf aan nummers schrijven.

Heel wat wenkbrauwen waren gefronst toen Scarlett Johansson in 2008 met Anywhere I Lay My Head, een Tom Waits-coverplaat, kwam aanzetten. Ondanks een gerenomeerde backing band, met leden van Yeah Yeah Yeahs en TV On The Radio, wist Johansson toch niet te overtuigen zoals ze dat met haar filmrollen wel doet. Eind vorig jaar werd een tweede plaat uitgebracht, Break Up, een samenwerking met Pete Yorn, maar ook die viel wat licht uit.

Toch geeft Scarlett voorlopig de moed niet op, nee, ze is zelfs vastberaden voor het eerst zelf nummers te gaan schrijven. “I would love to do another album,” verklaarde ze op MTV. “The spirit has not moved me yet in that direction, but I would never put that idea out. I had such an incredible time doing Break Up and doing the Waits album that I think there might be something in there in the future.”

En wie zijn wij om haar dat te ontzeggen?

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien + 9 =