Digitale ep bij nieuwe plaat van Broken Social Scene

De nieuwe Broken Social Scene – Forgiveness Rock Record – ligt op 3 mei in de rekken. Voorbestellingen van die nieuwe plaat zullen vergezeld gaan van een digitale ep met nog eens tien extra nummers.

Zijn titelloze tweede plaat dateert alweer van ruim vier jaar geleden, daarna ruimde Broken Social Scene als groep – en dat is nogal wat volk – plaats voor het “Presents”-project waarin groepsleden de kans kregen om onder de BSS-vlag hun solowerk voor te stellen. Zanger Kevin Drew gaf daarvoor de aftrap, later mocht ook Brendan Canning zichzelf aan het publiek presenteren.

Maar nu heeft de band als geheel dus weer een nieuwe plaat klaar, plus nog eens een extra digitale ep, getiteld Lo-Fi For The Dividing Nights. En die zal, naast digitaal, ook bij een aantal onafhankelijke platenwinkels in thuisland Canada en de Verenigde Staten te verkrijgen zijn.

Voor wie benieuwd is naar hoe de nieuwe BSS-releases zullen klinken, is het misschien interessant te vermelden dat John McEntire van Tortoise achter de knoppen zat, al zegt dat gegeven op zich natuurlijk nog niks. Anyway, in de zomer kan u Broken Social Scene gewoon zelf uitchecken. Op 8 juli komt de groep namelijk naar Les Ardentes.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × 4 =