School Is Cool wint Humo’s Rock Rally 2010

Na een bloedstollende finale van Humo’s Rock Rally 2010 ging het Antwerpse School Is Cool uiteindelijk met de hoofdprijs van 10 000 euro lopen. De zilveren plak (7 000 euro) was voor The Sore Losers. Willow werd derde (3 000 euro) en mocht ook de KBC publieksprijs (10 000 euro) in ontvangst nemen.

Humo’s Rock Rally, kweekvijver voor Vlaams muziektalent, lokte gisteravond weer heel wat nieuwsgierigen naar de AB. Met hun zweverige new wave mochten de dame en drie heren van Maya’s Moving Castle de aftrap geven, meteen gevolgd door publieksfavoriet Willow. Vervolgens passeerde heel wat gitaargeweld de revue (The Crackups, Psycho 44) en na een passage van The Mojo Filters maakten we ons op voor wat later het hoogtepunt van de avond zou blijken: The Sore Losers gevolgd door School is Cool. Na de hiphop van Gloria zorgde Amatorski met dromerige synthpop voor een aangename adempauze. Het drietal Nele Van Den Broeck mocht afsluiten maar verslikte zich af en toe in goede bedoelingen.

Na een erg geslaagde 17e editie van Humo’s Rock Rally mogen de leden van School Is Cool zich dus meer dan verdiend tot opvolger van Steak Number Eight kronen. Al mogen we ook de andere finalisten in de toekomst zeker en vast niet uit het oog verliezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

achttien − 13 =