Beck covert INXS

Beck & friends hebben opnieuw een album gecoverd. Dit maal gaat het om Kick van INXS. De plaat werd conform de regels van het spel in één dag opgenomen en op eigenzinnige wijze geherinterpreteerd. Kan ook niet anders als je mensen van onder meer Liars en Os Mutantes bij elkaar brengt.

De formule is intussen wel bekend: Beck verzamelt een aantal muzikanten rond zich en samen proberen zij in één dag een bepaald album integraal en naar eigen goeddunken te coveren. Voor deze vierde sessie – eerder namen Beck en co. ook al platen van The Velvet Underground en Leonard Cohen onderhanden – nodigde Beck naast Liars en Sergio Dias van Os Mutantes ook zangeres St. Vincent uit.

Het album zal net zoals de vorige keren enkel via Beck’s site te verkrijgen zijn. Elke week komt er een nieuwe track online te staan en dat in de originele volgorde van de respectievelijke plaat. De eerste track uit deze Kick-remake is nu te downloaden op Beck’s website. U klikt hier om tot actie over te gaan.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × 3 =