Kate Nash gaat voor retro en punk op tweede plaat

Op 19 april ligt de nieuwe van Kate Nash in de winkel. Op haar tweede album wordt ze naar eigen zeggen beïnvloed door punk en sixties meidengroepjes. De productie lag in handen van Suede gitarist Bernard Butler. Als je wil horen hoe dat klinkt, kan je vanaf nu gratis en voor niets het nummer “I Just Love You More” downloaden van haar website.

Kate Nash heeft de releasedatum en de tracklist van haar nieuwe album gelost. Op 19 april kunnen we de tweede van la Nash in huis halen. Hoe het nieuwe album zal heten houdt ze voorlopig voor zich, maar hier en daar valt op internet de titel Crayon Full Of Colour te lezen.

In eerdere interviews liet de jonge zangeres al verstaan dat ze voor haar nieuwe album inspiratie zocht in het verleden. “Sixties girl groups, Riot Grrrl rock and punk influence me. So my influences have changed.” – aldus la Nash. Voor het tweede album vroeg ze voor de productie de hulp van voormalig Suede gitarist Bernard Butler. Wie al een voorproefje wil horen van de nieuwe Kate Nash, kan tot maandagavond gratis het nummer “I Just Love You More” downloaden via haar officiële website www.katenash.co.uk.

Op het nieuwe album staan 12 nieuwe nummers waaronder “You’ll Never Listen”, “Kiss That Girl”, “Later On” en “Pickpocket”. De eerste single komt uit op 12 april en zal “Doo Wah Doo” heten.

De volledige tracklist ziet er zo uit:

 1. You’ll Never Listen
 2. Kiss That Girl
 3. Don’t You Want To Share The Guilt?
 4. I Just Love You More
 5. Do Wah Doo
 6. Higher Plane
 7. I’ve Got A Secret
 8. Oh Jay
 9. Later On
 10. Pickpocket
 11. You Were So Far Away
 12. I Hate Seagulls

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijf × 4 =