Dour krijgt Carte Blanche in de Warande

Op zaterdag 30 januari stellen Dour Festival en de Warande Carte Blanche: Dour Festival voor. Onder andere Customs en DJ Alex Gopher kleuren de affiche in Turnhout.

De Warande in Turnhout pakt uit met een nieuw initiatief. In het kader van Bonjour, een festival waarin gefocust wordt op actuele kunst en cultuur in Franstalig België, nodigde het cultuurcentrum de organisatoren van het Dour festival uit. Zij kregen alle vrijheid om zelf een programma samen te stellen in de lijn van het bekroonde alternatieve festival.

Op de affiche zijn heel wat “nieuwe” acts terug te vinden. Zo mogen de heren van Customs hun gitaren bovenhalen. Ook festivallieveling Selah Sue zal het podium van de Kuub mogen betreden. Het programma wordt verder versterkt met de lieveling van de Warandecrew, Baloji, en Waalse favorieten MVSC, dj Compuphonic en dj Alex Gopher.

Al dit lekkers valt op zaterdag 30 januari en slechts voor 10 euro (kassa:12 euro) te bewonderen in de Kuub van de Warande. Allen daarheen!

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × 4 =