ENOLA VI.BE: Willow

Maandelijks selecteert enola.be op vraag van Poppunt een aanstormend talent uit de grote vi.be-pool. Deze keer: Willow.

Het Vlaams-Brabantse zeskoppige collectief Willow klinkt precies zoals het klinkt: catchy, poppy en vooral heel schoon. Meteen ook de verklaring waarom de youngsters dit jaar al in Milaan, in de finale van Rockvonk en als support act voor Yum mochten aantreden. “Blind” en “15 Minutes” zijn, bijgestaan door “Heart Smart” echte blikvangers met het zo kenmerkende experimentele kantje, de fijne riedels en het je m’en foutisme van de band. Willow staat voor indierock met een kantje af dat zijn publiek niet te beroerd laat om een dansje te placeren en is een bloemlezing van een battle tussen de jaren tachtig en het muzikale heden. Wie wilt deze dans?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × 3 =