Crisis Festival helemaal klaar voor 7de editie

Het Crisis Festival is ondertussen al aan zijn 7e editie toe. Na enkele heel goede edities en enkele mindere edities, waar het slechte weer roet in het eten gooide, kunnen we alleen maar opmerken dat het festival een vaste waarde is geworden in Groot-Kortenberg en ondertussen ook ver daarbuiten.

“Dat succes hebben we waarschijnlijk te danken aan het feit dat we ons publiek veel kwaliteit bieden voor een heel schappelijke prijs, namelijk nog steeds helemaal gratis. Ook drank en eten zul je bij ons aan heel democratische prijzen vinden. Onze filosofie blijft om mensen een leuke dag aan te bieden zonder dat ze daarvoor diep in hun portefeuille moeten tasten.” Aldus Tom Verdeyen, mede-organisator van het festival.

Op vlak van muzikaal aanbod en dagindeling wijzigen ze niet van formule. In de namiddag ligt de focus op kinderen met een uitgebreid aanbod aan kinderanimatie. Een kinderconcert van de artiest ‘Red’ moet ook de jongsten onder de bezoekers aan het dansen krijgen. Verder is er doorheen de dag een heel gevarieerd muzikaal aanbod terug te vinden op het Crisis-podium. Bestaande uit jong fris talent, afgewisseld door een aantal bekende ronkende namen. Dit bestaat uit jong fris talent, afgewisseld door een aantal bekende ronkende namen. Zo zijn er dit jaar Berry Quincy (een Leuvense band met stevige live-reputatie) en de bekende Belgische band Willow, die hun nieuw album ‘Plastic Heaven’ komt voorstellen. HipHop, ragga en dancehall legende Orginal Uman komt langs, evenals Carl Durant (singersongwriter met roots uit San Diego) en Yellowstraps, die met hun lounge beats de RedBull Elektropedia award ‘most promising artist 2014’ wisten binnen te halen.

Dj’s van dienst zijn de bekende mannen van AKS die voor de 2e maal het Crisispubliek te lijf gaan met energetische beats, Stubru DJ en rijzende ster Faisal (Rock Werchter, Pukkelpop) en als afsluiter het DJ-duo Mensch, Erger Je Niet. Meestermixers uit eigen streek en ondertussen ook bekend van hun avondprogramma op Studio Brussel.

De aftrap voor dit muzikale feest wordt gegeven op de CRISIS terreinen aan de Kasteelstraat in Erps-Kwerps op 15 augustus om 14:00.

Alle info: www.crisisfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zes + 20 =