UPDATE :: Ting Tings hoeven helpende hand Jay-Z niet

Voor de release van hun tweede album hebben The Ting Tings getekend bij het label van Jay-Z. Geruchten doen de ronde dat ook popprinses Rihanna te horen zal zijn op de nieuwe plaat. Inmiddels is bekend geworden dat ze niet de Jay-Z touch op het album willen.

De Ting Tings zijn inmiddels volop bezig aan het nieuwe album, dat Kunst zal gaan heten. Eind 2009 doken ze de studio in Berlijn in om een opvolger voor hun enorm succesvolle debuut We Started Nothing in te blikken. Daarvoor hebben ze in november getekend bij Roc Nation, de platenmaatschappij van Jay-Z. Jigga zou zelf de productie van het nieuwe album op zich willen nemen. Jay-Z is vriendelijk bedankt voor de eer, in een interview liet de mannelijke helft Jules De Martino weten: “We’re recording it ourselves at the moment. We’re seven tracks in and we haven’t needed anyone yet.”

Opmerkelijk is dat ook een protegé van Jay-Z aan het nieuwe werk van de The Ting Tings wordt gelinkt. Rihanna zou haar medewerking verlenen. Een fabeltje om ons nieuwsgierig te maken of duiken Katie White en Jules De Martino ook daadwerkelijk de studio in met de zangeres? Vooralsnog wordt er dus niets met het popprinsesje gedaan. Want als er al samengewerkt gaat worden dan zal het met bands zijn waar de Tings Tings bevriend mee zijn. In datzelfde interview liet zangeres Katie White weten dat er wel contact is met de Tom Tom Club. Dus wie weet?

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vier × vijf =