Eurosonic geeft acts voor openluchtpodium prijs

Eurosonic Noorderslag voegt enkele acts aan de line-up toe, waaronder voor het gratis toegankelijke openluchtpodium Eurosonic Air, dat dit jaar weer van donderdag 15 t/m zaterdag 17 januari 2015 zal plaatsvinden. Ook doen enkele EBBA winnaars showcases op Eurosonic.

Net als vorig jaar is Eurosonic Air opnieuw onderdeel van de programmering van Eurosonic. Op dit gratis toegankelijke podium op de Grote Markt in Groningen presenteert Eurosonic Noorderslag op donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 januari 2015 de meer grote en bekende acts, waaronder Beans & Fatback (NL), Birth of Joy (NL), Blaudzun (NL), Jett Rebel (NL), Kensington (NL), Maison Du Malheur (NL), The Kik (NL) en The Ting Tings (UK).

Naar goede traditie verschijnen ook volgende winnaars van de European Border Breakers Awards (EBBA) op Eurosonic. Dit jaar zijn dat Melanie De Biasio (BE), The Common Linnets (NL), Jacco Gardner (NL) en The Ting Tings (UK). Verder worden ook nog Maarten Vos (NL), Twin Atlantic (UK) en PAUW (NL) aan de line-up toegevoegd.

De 29ste editie van Eurosonic Noorderslag zal plaatsvinden van 14 tot en met 17 januari 2015. Eerder bevestigden o.a. Shaka Ponk, Birds That Change Colour, Catfish and The Bottlemen, Intergalactic Lovers, The Staves, Ella Eyre, My Bubba, Joy Wellboy, Mapei, Mina Tindle, Zeltralheizung Of Death (Des Todes), Fismoll, Jack Garratt, Kate Tempest, Kid Astray, Sóley, SOAK en Oscar & The Wolf hun komst reeds. Alle info: www.eurosonic-noorderslag.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien − 11 =