Werchter Boutique afgelast, Rihanna verhuist naar Pukkelpop

De Anti World Tour van Rihanna en special guest Big Sean houdt op donderdag 18 augustus 2016 halt op de Pukkelpopweide. Rihanna zal er headlinen op de Main Stage. Oorspronkelijk zou ze te zien zijn op Werchter Boutique maar dat festival wordt afgelast.

Rihanna brak wereldwijd door met ‘Pon de Replay’ en scoorde monsterhits met o.a. ‘Umbrella’, ‘We Found Love’, ‘FourFiveSeconds’ en ‘Bitch Better Have My Money’. Ze is de best verkopende digitale artiest ooit met 210 miljoen digitale tracks op de teller wereldwijd. Ze bracht 7 albums uit op 7 jaar tijd, scoorde 13 nummer één hits en is de best bekeken artiest op Vevo/YouTube met maar liefst 7 biljoen views. Rihanna brengt special guest Big Sean -een Amerikaanse rapper uit Detroit- mee naar Kiewit. Met 3 albums inclusief indrukwekkende collab-lijst (o.a. John Legend, Pharrell, Wiz Khalifa en Lupe Fiasco) is hij een perfecte match met Pukkelpop. Nieuwe namen worden in de loop van maart aangekondigd.

Rihanna verhuist met haar tour van Werchter Boutique naar Pukkelpop. Het festival in Werchter, dat op 21 juli zou plaatsvinden, wordt echter geannuleerd. “De politie, die maximale inzet in Brussel dient te garanderen naar aanleiding van de Nationale Feestdag, heeft de organisatie verzocht het festival naar een andere datum te verplaatsen. Werchter Boutique toont begrip voor deze vraag. Een andere datum prikken binnen het drukke schema van de Anti World Tour bleek echter geen eenvoudige opdracht. Om productionele redenen is het niet mogelijk het concert op latere datum in Werchter te laten plaatsvinden. Met een jammer verdict als gevolg: de annulering van Werchter Boutique presents Rihanna”, klinkt het bij Werchter Boutique.

De Rihannafans die een kaartje voor Werchter Boutique op 21 juli hadden gekocht, krijgen voor de start van de officiële ticketverkoop toegang tot een exclusieve Rihanna Pukkelpop presale. Meer informatie daarover volgt later maar de Rihanna Navy hoeft zich alvast geen zorgen te maken, hun ticket is verzekerd. Concrete informatie over de ticketverkoop volgt binnenkort; de Pukkelpoporganisatie vraagt geïnteresseerde festivalbezoekers om de social mediakanalen van Pukkelpop in de gaten te houden of zich via de officiële website op de Pukkelpopnieuwsbrief in te schrijven.

Pukkelpop vindt plaats van 17 t/m 20 augustus in Kiewit, Hasselt. Alle info: www.pukkelpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × een =