Sonic Youth :: soundtrack, live-DVD en nieuwe plaat

Sonic Youth gunt ons een blik op hun agenda voor 2010 en wat blijkt? Die zit al aardig vol want de groep gaat de soundtrack maken bij een nog onbekende Franse film, plant een live-DVD en gaat ook werk maken van een nieuwe plaat. Hoezo op je lauweren rusten?

Dat Sonic Youth volgend jaar alweer de studio induikt, is opmerkelijk want hun vorige plaat The Eternal is amper een half jaar oud. Mogelijk ziet het nieuwe album wel pas in 2011 het levenslicht. In 2010 zal Sonic Youth ook de soundtrack schrijven bij een Franse film maar het is nog onduidelijk hoe die zal heten en wie de regisseur is.

Verder mogen we volgend jaar een DVD verwachten met daarop de beste momenten van de Daydream Nation-tour van twee jaar terug. Die tournee stond helemaal in het teken van het gelijknamige klassiek geworden album uit 1988 en bracht de groep onder meer naar de Kiewitweide.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien − 7 =