Concertnieuws Week 50

Belgenland, concertland. Nergens ter wereld zijn er per vierkante kilometer méér optredende artiesten te vinden. Om het bos niet te verbergen achter de bomen, presenteert nieuws.goddeau een overzicht van de concerten die nieuw op de agenda zijn.

Hip hip hip. Botanique lost weer drie hippe namen in zijn Witloofbar.

Casiokids — deze tour voornamelijk voorprogramma van groepen als Local Natives (21/1 – Paradiso Amsterdam) en Good Shoes (30/1 – Le Grand Mix Tourcoing) — speelt op 20 januari voor een keer de hoofdrol. Wave Machines uit Liverpool bracht onlangs zijn debuut uit: Wave If You’re Really There. U weet wat u te doen staat op dinsdag 26 januari. De geweldige Zweedse zusjes Taxi Taxi! komen dan weer bewijzen dat ze écht niét First Aid Kit zijn. Afspraak op 25 maart.

Black Rebel Motorcycle Club is een van de eerste namen voor Les Nuits Botanique, die ook dit jaar begin mei zullen plaatsvinden. Het Amerikaanse trio zal er zijn vijfde album komen voorstellen, dat op 8 maart in de winkels zal liggen. In tegenstelling tot ons nieuwsbericht van 30 november zal de band in de chapiteau aantreden op 6 mei in plaats van 14 mei.

Andere namen voor Les Nuits zijn Jean-Louis Murat (Chapiteau – 9 mei) en de Franse hiphop-band Casey (Rotonde – 13 mei)

Het Stuk kondigt een extra try out-concert aan van Selah Sue + Band op woensdag 16 december. Het concert van 17 december was al een tijdje uitverkocht.

Yeasayer brengt op 8 februari de opvolger van hun debuut All Hour Cymbals uit. Het plaatje zou Odd Blood gaan heten. Trix verwacht hen op 1 maart.

Deze en vele andere namen in onze agenda!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × vijf =