Los Campesinos! hoeven geen romantiek

Landbouwers en romantiek, het is geen gelukkige combinatie. Dat heeft Boer Zoekt Vrouw ons tot treurens toe bewezen. Tijd dus om komaf te maken met die romantiek, moeten de Welschmen van Los Campesinos! gedacht hebben. En ze doopten hun nieuwe plaat Romance Is Boring. Vanaf 1 februari 2010 kan u ervoor naar de platenboer.

Goed een maand geleden berichtten we dat Los Campesinos! een nieuw bandlid hadden getransfereerd en bezig waren met een nieuw album. Nu zijn er meer details bekend over de opvolger van We Are Beautiful, We Are Doomed. De plaat komt uit op 1 februari en zal vijftien tracks bevatten. De songtitels zijn weer belachelijk lang en gek. Het al bekende nummer “There Are Listed Buildings” komt op 2 november uit als single maar op het net vindt u ook al een ander voorproefje genaamd “The Sea Is A Good Place To Think Of The Future”.

Tracklist Romance Is Boring

 1. In Medias Res
 2. There Are Listed Buildings
 3. Romance Is Boring
 4. We’ve Got Your Back (Documented Minor Emotional Breakdown #2)
 5. Plan A
 6. 200-102
 7. Straight In At 101
 8. Who Fell Asleep In
 9. I Warned You: Do Not Make An Enemy Of Me
 10. Heart Swells/100-1
 11. I Just Sighed. I Just Sighed, Just So You Know
 12. A Heat Rash In The Shape Of The Show Me State; or, Letters From Me To Charlotte
 13. The Sea Is A Good Place To Think Of The Future
 14. This Is A Flag. There Is No Wind
 15. Coda: A Burn Scar In The Shape Of The Sooner State

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × vijf =