Liam Gallagher op zoek naar een nieuwe band

Schrik niet, voor zover we weten gaat dit niet de tachtigste versie van weer een talentenjacht (lees: band zoekt zanger, zanger zoekt band op TV) worden. Maar feit is wel dat Liam na het opstappen van Noel in augustus Oasis ontbonden heeft en geen zin heeft om lange tijd op zijn lauweren te gaan rusten. Solo gaan dat ziet het heerschap ook niet zo zitten, want niets beter dan eens goed met je bandleden op de vuist gaan, toch?

Een kleine break van het rock ‘n’ roll leven die gaat meneer hoog-van-de-toren wel inlassen, maar na januari zou hij toch wel weer een nieuwe band naast zich willen hebben staan, zo zei hij recentelijk in een interview met The Scotsman. Op de vraag of Gallagher Oasis mist antwoordde hij: “I’m always going to miss Oasis. It was my fucking thing, you know what I mean? It’s who I am. But it’s only a name. I’m still who I am and I can go and do something else. I’ve got music in me. I’ll never leave it behind but we’ll see where it goes. It might be shit but you don’t know until you try.” Op dit moment hoeft Liam Gallagher zich overigens niet te vervelen want de man is ook nog druk met de lancering van zijn kledinglijn, maar daarover zegt hij: “We’re doing the Pretty Green stuff but you don’t just do 18 years of music and then go, ‘right that’s it I want to do fucking clothes.’ There’s no point in looking cool and having no tunes is there?”

Tja, wat moet je daar verder nog aan toevoegen …

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

3 × 5 =