De Static Moves van Sukilove

Opgenomen in Pascal Deweze’s eigen studio en live al losgelaten op het Pukkelpop volk een paar weken geleden. Sukilove is terug met het nieuwe album Static Moves, de opvolger van Good Is In Your Bones uit 2006.

Static Moves is echter het eerste wapenfeit van de groep in Studio Jezus en mocht U verwacht hebben dat daardoor de opnames eindeloos geduurd hebben, dan moeten we U teleurstellen, het waren welgeteld 14 dagen (en een beetje). Het resultaat zou een ietwat ruwe en intense verzameling nummers vol knarsende melodieën en bizarre Technicolor dissonantie moeten zijn. Volgens de band zal het zoals altijd weer moeilijk worden om een label aan de sound te hangen, al hopen ze stiekem op de stempel “homo erotische rock zonder lipstick”.

De eerste single “Choose Yr Gods” is inmiddels op de wereld losgelaten, 5 oktober zal het album Static Moves volgen (voor ouderwets vinyl kunt U trouwens bij Jezus Factory in de UK terecht). Hoe dit alles live klinkt kunt U zelf beoordelen o.a. tijdens de akoestische set op MusikOmetro eind deze week, in de Trix in Antwerpen en er staat ook nog een exclusieve sessie voor Goddeau op het programma. Deze Studio Jezus sessie is half oktober via goddeau.tv te aanschouwen!

Als voorproefje hier alvast de single:

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zes + 19 =