Rammstein verklaart de liefde

“Jawohl!”, de ongeduldige fan had misschien de hoop al opgegeven maar vier jaar na Rosenrot hebben de Führers van de shock rock een nieuw album klaar. Vanaf 16 oktober kan je Rammsteins zesde studioalbum Liebe Ist Für Alle Da bij de platenboer halen.

Na de intensieve Reise Reise-tour nam het Teutoonse zestal twee jaar vakantie om eind 2007 in thuishaven Berlijn met de voorbereidingen van een nieuwe plaat te beginnen. Terwijl ze in Los Angeles en Stockholm de laatste hand legden aan de opnames werd een nieuw live-offensief van 34 data aangekondigd. Ook het Antwerpse Sportpaleis wordt in december beslist weer het kader voor een massaspektakel vol vuurwerk, combats en Eins, Zwei, Drei’s.

Een 20 seconden durende promotieclip voor eerste single “Pussy” bewijst dat Rammstein nog steeds geen controverse schuwt. De pornografische clip is alvast de ideale opwarmer voor “Pussy” dat met B-kant “Rammlied” op 18 september verschijnt. Regisseur van dienst voor de bijhorende video is Jonas Akerlund, bekend door clips voor Metallica, U2, Rolling Stones en Madonna en het obscure mannelijke naakt in de video voor “Mann Gegen Mann”. Of Liebe Ist Für Alle Da een even grote “Bang!” als Mutter wordt hopen we in oktober te verklappen.

Track list

 1. Rammlied
 2. Ich Tu Dir Weh
 3. Waidmanss Heil
 4. Haifisch
 5. B******
 6. Frühling In Paris
 7. Wiener Blut
 8. Pussy
 9. Liebe Ist Für Alle Da
 10. Mehr
 11. Roter Sand

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 − 16 =