Rif Raf blaast 20 kaarsjes uit

1989 was op vele vlakken een sleuteljaar. De Muur kwam ten val, The Simpsons werden geboren én Rif Raf zag het levenslicht. Het gratis muziekmaandblad wordt dit jaar dus 20 en dat wordt gevierd met enkele interessante concerten in thuisstad Mechelen. Op de affiche staan onder meer Toman, Ed & Kim en Under Byen te blinken.

De feestelijkheden zijn gepland op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober. De eerste dag kan je terecht in het Cultuurcentrum van Mechelen voor gratis optredens van Moony (Mercury Rev meets Neil Young meets Beach Boys), Kapitan KorsaKov (Badass, trashy noiserock), Toman (beklijvende indierock) en Depotax (kapotte beats, zieke vocalen en waanzinnige projecties). Daarna kan het feest echt losbarsten met een dj-set van Ed & Kim.

Op zaterdag staan twee acts uit Denemarken op het podium van de Mechelse Stadsschouwburg. Our Broken Garden brengt sferische en hypnotiserende songs. Zangeres Anna Bronsted is ook lid van Efterklang. Afsluiter Under Byen is al meer dan een decennium een gevestigde naam in het universum van de postrock. Tickets voor de tweede avond kosten 19 euro of 17,5 euro als u nog geen 26 bent.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee − een =