De nieuwe Air brengt vreugde

Dat doet de officieuze ‘virale’ single toch vermoeden met een titel als “Do The Joy”.Al voorspelt het in deze grieptijden misschien niet zo heel veel goeds.

Met voorspellende songs op het nieuwe album Love 2 als “Be A Bee” -het dreigende bijentekort-, “Tropical Disease” en “You Can Tell It To Everybody” -niet te verwarren met “You Can’t Blame It On Anybody” van stadsgenoten Phoenix- is de verwachting hoog. Maar liefst twee jaar zaten de heren Dunckel en Godin opgesloten in hun spiksplinternieuwe Atlas Studio in Parijs om dan ook maar meteen te tekenen voor het volledige schrijf- en productieproces.

De tracklist van Love 2:

 1. Do The Joy
 2. Love
 3. So Light Is Her Footfall
 4. Be A Bee
 5. Missing The Light Of The Day
 6. Tropical Disease
 7. Heaven’s Light
 8. Night Hunter
 9. Sing Sang Sung
 10. Eat My Beat
 11. You Can Tell It To Everybody
 12. African Velvet

Hun zesde album Love 2 zal begin oktober in de (virtuele) schappen liggen en de eerste echte single “Sing Sang Sung” verspreidt zich vanaf 24 augustus over de wereld, waarna volgend jaar tijdens de tour zal blijken of de planeet weer ouderwets aan hun voeten ligt zoals ten tijde van Moon Safari. Een live voorproefje van “Do The Joy” vindt U alvast hier:

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × vier =