Jet geeft weer van jetje

Vergeef ons de voor de hand liggende woordspeling in de titel. Feit is dat de Australische garage rockers van Jet een nieuw album klaar hebben. Dat werd Shaka Rock gedoopt en verschijnt op 25 augustus. De vooruitgeschoven single “She’s A Genius” kan je ondertussen al checken.

Jet verwierf een plaatsje onder de zon toen de garage rock revival net na de millenniumwissel commercieel succesvol werd. Voortgetrokken door het succes van singles “Cold Hard Bitch” en vooral “Are You Gonna Be My Girl” ging Get Born, hun eerste langspeler die verscheen in 2003, vele malen platinum. Met Shaka Rock zijn de Aussies aan hun derde LP toe en u weet waaraan u zich kan verwachten: meer van hetzelfde recept. In afwachting van het hoofdgerecht serveren we u alvast twee hapjes.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 + 19 =