Altijd al festivalprogrammeur willen zijn?

In tijden dat grote festivals moeite hebben om het hoofd boven water te houden -de sponsors haken namelijk massaal af- schijnt het 21e Dourfestival hier nog geen last van te hebben. De tickets gaan daar nu nog weg voor de prijs van 2008 en dat is nog niet alles want ze vragen het publiek ook nog eens welke acts Dourwaardig zijn. Zo zien we het graag.

Vorig jaar stonden er namen als Goldfrapp, Battles, Tim Vanhamel, Ratatat, Efterklang enzovoort enzoverder en voor de editie van 16 tot 19 juli a.s. wil de organisatie graag uw suggesties. Dus denkt U enig verstand van muziek te hebben -we hebben het hier over goddeaulezers dus dat zit wel goed-, ploetert U graag in de modder tijdens de zomer en zit kamperen in het bloed dan is hier de uitgelezen kans.

Via dit formulier kunnen 3 Belgische en 7 internationale acts doorgegeven worden, maar ook wordt er gevraagd naar welke muziekgenres er ondervertegenwoordigd zijn. Iedereen tussen de 7 en 76 jaar heeft een stem en het lijstje moet vóór 23 februari binnen zijn.

Combi-tickets voor 4 dagen zijn nu al beschikbaar voor 85 euro, campingtickets zijn 15 euro.

Mocht één van de suggesties daadwerkelijk op het Dour Festival spelen dan bent U natuurlijk tot in de lengte van dagen onsterfelijk want wie was er verantwoordelijk voor dit geslaagde optreden, juist ja …

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

vijftien + 14 =