Cheesy EP van Ryan Adams?

Ryan Adams meende het vorige maand allemaal niet zo en wil het weer goed maken want ziehier een soort van zoenoffer/valentijns EP -al vragen wij ons af of de gemiddelde vrouw onder de indruk zou zijn van de op het artwork afgebeelde peperoni pizza-.

Een maand geleden werden we opgeschrikt door een blogberichtje van Ryan Adams zelf die eigenlijk wel zo een beetje zijn buik vol had van de muziek, de muziekwereld, de media en zijn Cardinals. Oorproblemen, zijn lief was gaan lopen, het afzweren van de saffen, zijn eigenwaarde. De man had duidelijk zijn limieten bereikt en liet weten dat de muziek eigenlijk wel een gesloten boek voor hem was. Zijn nieuwe passie is dan ook boeken schrijven en een normaal leven leiden.

Nou ja tot een week later dus want hoewel hij schreef dat hij nooit meer zou bloggen, stond er op zijn website toch weer een postje en sindsdien ook foto’s van een relaxte Adams in het warme Australië. Vooralsnog stopt hij na deze tour nog steeds met muziek en zal zich meer gaan toeleggen op zijn gedichten en korte verhalen -het boek Infinity Blues komt in de loop van 2009 uit-. Niet getreurd want hij laat een ‘afscheids’mixtape na: Extra Cheese EP die zijn meest romantische liedjes zal bevatten, maar danweer niet van zijn bekendste album Heartbreaker -want dat was bij een ander label-.

De tracklist van Extra Cheese EP:

  1. Two
  2. Blossom
  3. Answering Bell
  4. Evergreen
  5. My Love for You Is Real
  6. Desire
  7. Hey There, Mrs. Lovely (nog niet eerder uitgebracht)

Vanaf 10 februari is Extra Cheese te downloaden via iTunes.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × 1 =