”I Will Possess Your Heart”, dixit Ben Gibbard

Ben Gibbard (32), frontman van Death Cab for Cutie, staat op trouwen. De gelukkige verloofde is Zooey Deschanel (28). Ze is actrice en speelde o.a. een rolletje in de televisieserie Weeds en de film Yes Man, die nu in de zalen loopt. Daarenboven is ze nog haar bloedmooie zelf als zangeres bij het duo She & Him, een project met M. Ward.

De actrice/zangeres heeft het blijkbaar wel gezien in muzikanten. Eerdere liefjes waren acteur/muzikant Jason Schwartzman en Mickey Madden van Maroon Five. Op indiesites werd Deschanel zelfs pas nog gelinkt aan Hunter Burgan, bassist bij AFI, maar dat bleek achteraf foute informatie.

Net voor de kerstperiode ging Gibbard op de knieën voor Deschanel. Het koppel zou naar verluidt al een jaar verkeren. In die periode zouden ze al een keer het podium met elkaar gedeeld hebben: voor de campagne van Obama brachten ze in Denver het duet “All I Have to Do Is Dream” van The Everly Brothers. Hun relatie bleef een goed bewaard geheim. De geruchten gaan nu dat Gibbard zou verhuizen om in te trekken in Deschanels stulp in Los Angeles. Maar eerst tourt Death Cab for Cutie nog in Japan en Australië en sluiten ze hun tour af op het Langerado Music Festival in Miami. Moge deze boodschap een teken van hoop zijn voor dikkoppige indienerds aller landen.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

een × een =